Terug naar Overzicht

Zonne-actie bij Medico Vision Sportstraining in het Olympisch Stadion!

Zonne-actie bij Medico Vision Sportstraining in het Olympisch Stadion!

Zonne-actie bij Medico Vision Sportstraining in het Olympisch Stadion!

Laat jij je ook niet afleiden van je beoogde fitnessresultaten door de zon? Profiteer nu van de zomerse temperaturen bij Medico Vision Sportstraining! Jij krijgt namelijk in juli en augustus het aantal graden in gratis sportdagen* op je lidmaatschap, dus hoe warmer het wordt hoe meer jij profiteert!

Train zowel indoor als outdoor onder professionele begeleiding in Amsterdam!
Profiteer daarnaast van:

  • 25 i.p.v. 65 euro inschrijfkosten
  • Gratis InBody Scan ter waarde van 29,95 Euro
  • Gratis Start Test ter waarde van 49 Euro

Ga naar www.medicovision.nl/acties/zonne-actie en laat je gegevens achter en wij nemen binnen 48 uur contact met je op.

* Voorwaarden:
– Geldig bij een jaarlidmaatschap
– Temperatuur wordt vastgesteld om 12 uur via KNMI
– Niet geldig in combinatie met eerder afgenomen acties

Sport-, fitness en trainingscentrum in het Olympisch Stadion Amsterdam Zuid
Wil je je uithoudingsvermogen verbeteren, sterker worden, afvallen, stress verminderen? Alles kan! Al ruim twintig jaar stellen wij begeleiding gericht op plezier in bewegen en het behalen van resultaat centraal. En dat op een unieke locatie in het Olympisch Stadion. Medico Vision heeft een historie in revalidatietraining en (top)sportbegeleiding. Kennis waar de huidige leden van profiteren.

Als klant word je idealiter gekoppeld aan een Personal Coach, die persoonlijk verantwoordelijk is voor je welzijn, en er samen met jou voor zorgt dat je gemotiveerd bent en blijft zodat jij je doelstellingen bereikt. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid (tegen meerprijs) te trainen met een Personal Trainer. Ook voor life-stylecoaching, bloedanalyses en voedingsadvies kun je bij ons terecht. Begin vandaag nog! Maak NU een afspraak voor een proefles.

Medico Vision heeft zelfs haar eigen Medico College. Een modulair (bij)scholingsprogramma, bestaande uit interne en externe cursussen en opleidingen, dat ervoor zorgt dat wij ons blijven ontwikkelen en voorop lopen als het gaat om het toepassen van de nieuwste trainingsinzichten binnen onze eigen visie op training. Investeren in toegevoegde waarde.
Meer informatie over Medico Vision »

Waarom Medico Vision?
Medico Vision is altijd benieuwd naar de mening van onze leden. Regelmatig doet Medico Vision een tevredenheidsonderzoek. We willen graag weten wat er beter kan.

De top 3 van onze klanten:
1. Unieke locatie, schoon, goeie sfeer
2. Goede begeleiding, veel kennis
3. Veel variatie, goede faciliteiten